Over ons

Bouclé Hommes et Femmes

Most Innovative Store 2016
Best Customer Experience 2018 Women & Men

BOUCLÉ Hommes et Femmes is een multibrandstore voor fashion. Voor mannen en vrouwen die de essentie van stijl bevatten. De ultieme walk in closet waar je de outfit vind die andere niet hebben, maar wel willen. Met een collectie die getoetst wordt op drie kernwaarden: de kracht van het ontwerp, ambachtelijke virtuositeit en de aantrekkelijkheid van de prijs. Het resultaat: gevestigde namen als SCOTCH & SODA waar we een geweldige shop in shop van hebben, SELECTED HOMME, DRYKORN, THE GOODPEOPLE, MINIMUM, KRONSTADT , BE EDGY, GOOSECRAFT, FOURWARD voor de mannen. VILA, DRYKORN, MINIMUM, SELECTED FEMME, NÜMPH, AAIKO, SOFT REBELS, FOURWARD, GESTUZ, INNERCALM, MINUS, voor de vrouwen. Wij hebben liefde voor alles dat uit Scandinavië komt, veel van onze merken komen dan ook hier vandaan! De cleane uitstraling en mooie lijnen van deze stijl past goed in ons robuuste interieur.

Johan

Mode is mijn passie, al vanaf mijn 16e heb ik 7 jaar gewerkt in een dames- en herenmodezaak en ben daarna aan de slag gegaan als bedrijfsleider/inkoper voor een dames-heren en kinderkledingzaak van mijn oom en tante. Heb daar maar liefst 17 jaar lang met heel veel plezier gewerkt. Hier kon ik volledig mijn ei kwijt! Ondertussen heb ik Claudia leren kennen en deelden beide de passie voor fashion en de omgang met klanten. We hebben samen altijd gedroomd van een eigen winkel maar hadden het ook zo naar ons zin op onze werkplek! Ook was er een grote kinderwens wat voor ons niet vanzelfsprekend ging. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit, maar uiteindelijk is ons wonder in 2014 geboren. Toch hebben we de beslissing genomen om onze langgekoesterde droom in vervulling te laten gaan, een eigen winkel!!! En wat zijn we er trots op! In ons 1e jaar zijn we zelfs al benoemd tot “most innovative store“ van Nederland. Mede dankzij onze onmisbare meiden is BOUCLÉ Hommes et Femmes de winkel die we altijd in ons hoofd hadden.

Claudia

Al van jongs af aan wist ik dat ik iets met mode wilde doen. Op mijn 8e was ik al druk bezig met het naaien van poppenkleertjes op m’n eigen mini Singer. Na het middelbaar onderwijs ben ik dan ook een modeopleiding gaan volgen. Na mijn opleiding aan de TMO in Doorn ben ik verder gegaan op de modeacademie Artemis te Rotterdam. Na deze studies ben ik aan de slag gegaan als designer bij een groot Nederlands bedrijf. Na 4 jaar kwam ik erachter dat ik toch de feeling met mode en styling en het contact met klanten mistte. Ik zag dit bij Johan wel en ben toen ook bij hetzelfde bedrijf gaan werken als bedrijfsleider in een ander filiaal. Na de geboorte van onze Fedde wilden we onze langgekoesterde droom in vervulling laten gaan, een eigen winkel! We hadden beide notabene de capaciteiten. We hadden veel inspiratie opgedaan in steden als Amsterdam, Haarlem en Antwerpen. Sinds augustus 2016 zijn we de trotse eigenaren van de mooiste en leukste conceptstore van héél Nederland!!

Charlotte

Mode inspireert mij! Ik kan op een creatieve manier mijn persoonlijkheid uitdragen! Met mode kan je alle kanten op, dat maakt het voor mij interessant en uitdagend. Mijn passie is om mensen te adviseren met een goed en eerlijk advies. Men moet stralend de winkel verlaten, dan pas ben ik tevreden!

Alice

Mode is zo inspirerend omdat het nooit stil staat. Ieder seizoen is er weer een nieuwe trend waar je je eigen draai aan kan geven. Mensen blij maken is mijn passie… wat is er nog mooier om mensen zelfverzekerder te maken door onze styling en met een blij gevoel de winkel te verlaten?

Marjanne

Ik heb bijna alle kanten van de modebranche gezien en ben ik tot aan de dag van vandaag nog altijd enthousiast over de vele aspecten die het vak te bieden heeft. Het is leuk om trends te zien groeien en uiteindelijk passend te zien worden voor onze klanten. De beweging die in mode zit, dat is eigenlijk het allerleukste.

Kirsten

Dat je doormiddel van mode je eigen identiteit en persoonlijkheid kan laten zien. Doordat er zo vaak nieuwe trends of juist die van vroeger weer terugkomen je eigen stijl kan uitbreidden. Dit vind ik persoonlijk erg leuk! Je kan blijven vernieuwen en verassen. Mijn passie is het helpen van mensen, maakt niet uit op welk gebied. Op school, bij vrienden en zo ook zeker bij Bouclé!